Audi alkatrészek Hódmezővásárhely városában

 • Javítás és azonnali csere szolgáltatást is nyújtunk az ország egész területén, így szolgáltatásunk Hódmezővásárhely településén is elérhető.
 • Az alkatrészek beazonosítását TecDoc rendszer alapján végezzük.
 • Termékeinkre vagy 1 vagy 2 év garanciát adunk megtett km-től függetlenül.
 • Partnerszervizünk a ki- és beszerelést is elvégzi.
 • Igény szerint meghibásodott alkatrészt a futárunk a lehető leghamarabb elhozza, majd visszaszállítja Önhöz, Hódmezővásárhely városába!
 • Termékeink magas minőséget képviselnek, ár-érték arányuk kiemelkedő.
 • Cseredarab leadása vagy nem szükséges vagy pedig azonnal jóváírjuk.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot

Szakmai kérdése van? Hívjon minket bizalommal a hét minden munkanapján 8 és 18 óra között! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkelezésére. Ha szeretné mi is vissza tudjuk hívni Önt!

-8%
kpauz30328 m179 audi a5 skoda superb vw passat b5 kormányműkpauz30328 m179 audi a5 skoda superb vw passat b5 kormánymű 2
139 900 Ft 128 900 Ft / bruttó: 163 703 Ft
-8%
kpvwz30094 m146a vw audi q7 touareg cayenne kormánymű
302 900 Ft 279 900 Ft / bruttó: 355 473 Ft
-13%
kpauz30119 m179 audi a8 z kormányműkpauz30119 m179 audi a8 z kormánymű 2
271 900 Ft 235 900 Ft / bruttó: 299 593 Ft
-8%
kpvwz30174 m64 vw caddy 2k iii eos golf 6 kormányműkpvwz30174 m64 vw caddy 2k iii eos golf 6 kormánymű 2
290 900 Ft 268 900 Ft / bruttó: 341 503 Ft

AUDI KORMÁNYMŰ

Kormányművek raktáron a legnépszerűbb típusokból! Ahhoz, hogy beazonosítsuk melyik típusra van szüksége, kell a kormánymű termékcímkéje, plakettszáma vagy az autó típusa. Ha az Ön autójához nincs azonnali csere, megoldás lehet a kormánymű felújítása is.
 • Hozza be személyesen (1062 Budapest Bajza utca 62.) vagy kérjen futárt!
  Kérje a kormánymű elszállítását!
 • Érte megyünk és megjavítjuk a kormányművet!
 • Kormánymű és szervó javításra szakosodott cég vagyunk.
 • Ha kormányművet vásárol beszámítjuk a cseredarab árát!
RENDELJEn online AUDI KORMÁNYMŰVET MOST!

AUDI SZERVÓSZIVATTYÚ

A leggyakoribb elektrohidraulikus szervószivattyúkat is tartjuk raktáron, a beazonosításhoz a szivattyú gyári száma vagy az autótípus, évjárat adatok szükségesek.
Előfordul, hogy ugyanahhoz az autóhoz több gyártó termékével szerelték és ezek egymással nem kompatibilisek (pl a VW Polo, Skoda Fabia ésetében a KOYO és TRW szivattyúk). Kérje szakmai segítségünket.
Azoknál a szervószivattyúknál, melyek többfajta kódolással készültek a vagy a javítást ajánljuk (pl.: Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Renault Trafic), ilyenkor természetesen megmarad a kód és elfogadja az autó vagy pedig a rendelésnél meg kell adni a szervószivattyú kódolását.
RENDELJEN ONLINE AUDI SZERVÓSZIVATTYÚT MOST!

Kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban?

 1. Kollégánk felhívja az Ön által kért időpontban.
 2. Kérjük segítse munkánkat! Ha becsatolja a forgalmi fotóját vagy beírja az autó adatait (márka, típus, évjárat, alvázszám) mi is gyorsabban tudunk Önnek segíteni.
 3. Kollégáinktól megkapja a szükséges információt, ha technikai kérdése merül fel akár a megfelelő típus kiválasztása akár beszerelése kapcsán.
help

Kérjen visszahívást!(max. 4 db kép (.jpg,.gif,.png,.pdf) - egyenként max 3mb méretben)

Elégedett ügyfelek

VW Polom van és egyszer csak benehezedett a kormány, ki is gyulladt a szervó lámpa. A netről hívtalak titeket mert egyszerűen leírtátok hogyan is történik egyáltalán a szervójavítás. Ahogy letettem a telefont, kollégátok azonnal küldte a csereszivattyút. Köszönöm, így lehet!

Nagy Károly / Soroksár

Mazda 6-osomban nem működött az elektromos kormányzás. Többeket felhívtam, azért döntöttem a Keraprogress mellett az ügyfélszolgálat miatt döntöttem. Megértették, hogy nem tudok hetekig kocsi nélkül meglenni. Többször felhívtak, éreztem minden megtesznek, hogy gyors legyen a szervójavítás. Szuper csapat!

Szilas Balázs / Budapest

Szeretek vidéken lakni, de a közelemben nem találtam megbízható szervó javító céget. Opel Merivámban adta meg magát az elektromos kormányoszlop. Árjánlatot kértem a weboldalról, felhívtak és másnapra kiszállították az új szervót. Tetszett az ár, akár többet is szívesen fizettem volna, ha tudom előre, hogy ilyen sima ügy lesz!

Méhes Karola / Nagykőrös

Kérjen ajánlatot!

Kérjük írja be az adatokat. Ha a forgalmi fotóját is feltölti azzal gyorsíthatja az beazonosítást és az árajánlatadást.


(max. 4 db kép (.jpg,.gif,.png,.pdf) - egyenként max 3mb méretben)

/

Open this in UX Builder to add and edit content

Szakmai kérdése van? Hívjon minket bizalommal a hét minden munkanapján 8 és 18 óra között! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkelezésére. Ha szeretné mi is vissza tudjuk hívni Önt!