Menü
Kosár

Amit tudni érdemes a fogaskerékszivattyúkról

Fogaskerék szivattyú

Azonnal megrendelheti, mi összerakjuk és máris beüzemelhető az új szivattyú! Specifikált,1-2-3-as építésű ikerszivattyúk összeállítása akár 24 órán belül! Kérje szakértő kollégánk segítségét telefonon, vagy használja a gyors ajánlatkérést!

Amit tudni érdemes a fogaskerékszivattyúkról

A szivattyú hibák szinte mindig a kopásból erednek.

Szerkezetükből fakadóan a fogaskerékpárok, illetve a henger (ház) idővel elkopnak. Javításuk – ha valaki reménykedne ebben – szakszerűen nem lehet rentábilis, ugyanis komplett ház készítése, vagy annak perselyezése formai kialakítása miatt csak sorozatgyártásban lehet profitábilis. Minden egyéb próbálkozás az eredeti állapot visszaállítására, messze a gyári minőség alatt lehetséges. Nem beszélve a kopott fogaskerékpár profiljairól, amik gyárilag 0.005 mm-es tűréssel illeszkednek egymáshoz.

Vagyis értelmezhetetlen a javítás fogalma fogaskerékszivattyúk esetében.

Mi a teendő?

Új szivattyúra IDE kattintva tud ajánlatot kérni vagy megtekintheti a webshopunkban elérhetőeket IDE kattintva (Caproni, Case, Cessna, Deutz, John Deere, Landini, Takeuchi stb). Amennyiben nem találja a webshopban a keresett szivattyút, keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon.

Mik a hibajelenségek?

A hibajelenség lehet az, hogy a szivattyú vagy nem nyom vagy nem nyom eleget, megszorult, folyik a tengelynél vagy folyik “hátul” a tengellyel szemközti oldalon, esetleg eltört a tengely, hangos a működés közben. Ezek többsége sajnos szakszerűen nem javítható.

Hiába cserélnénk ki a belső fogaskerék párt, mivel maga az alumínium ház is kopik, ezért a mozgó alkatrészek között messze nagyobb lesz a hézag, mint az előírt illesztés. Ez utóbbi az oka annak, hogy megnő az úgynevezett résolaj nyomás, ami aztán kinyomja a szivattyú tömítését.

“Folyik a hidraulika szivattyúm, csak ki kell benne cserélni a tömítést!” – hangzik el ügyfélszolgálatunkon nap mint nap, ami logikusnak is tűnhet. A fentiek miatt azonban ezeket a javításokat nem vállaljuk, fogaskerékszivattyúkhoz alkatrészt nem értékesítünk. A jó hír viszont, hogy legtöbbször tudunk adni csereszivattyút vagy kiváltó szivattyút, ráadásul elég gyorsan.

Az általunk szállított hidraulika szivattyúk ipari minőségűek, ezért tudjuk garantálni a problémamentes, megbízható működést. Ha a szivattyú nem nyom eléggé, folyik, hangos, kopott valószínűleg tudunk csereszivattyút adni a régi helyett.
Ha nem fogaskerék szivattyút szeretne vásárolni, hanem axiáldugattyús hidraulika szivattyút, kattintson IDE.

 

Fogaskerék szivattyú - műszaki rajz  Bosch fogaskerék szivattyú

Casappa fogaskerék szivattyú  Fogaskerék szivattyú

Az eredetileg beszerelt szivattyúk cikkszámai alapján az eredetivel teljesen azonos technikai paraméterekkel biztosítunk fogaskerék szivattyúkat.

Célunk, hogy az általunk forgalmazott csereszivattyúk a magas minőség mellett anyagilag is ésszerű megoldást jelentsenek ügyfeleink számára.

Fogaskerék szivattyú – csere vagy kiváltó szivattyú beszerzése

  1. Kérjen árajánlatot vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 520 4933-as telefonszámon, ahol személyre szabott felvilágosítást – reményeink szerint – megoldást kap a hibás alkatrész cseréjére.
  2. Ha nem azonosítható be egyértelműen a szivattyú elhozzuk öntől. Természetesen ön is beszállíthatja hozzánk.
  3. Állapotfelmérés után e-mailben tájékoztatjuk a lehetőségekről, a határidőről, a végösszegről és a fizetési feltételekről.
  4. A készre jelentést megelőzően értesítjük önt, hogy tudjon tervezni termék beépítésével.
  5. Átveheti a szivattyút a 2146, Mogyoród, Jókai Mór u. 16 szám alatt található telephelyünkön vagy kérésére kiszállítjuk önnek!