Menü
Kosár

Garanciák

Garancia 1+1 év

Az új hidraulikus termékekre a beüzemelési javaslat keltezésének dátumától számított 1 év kötelező jótállást – visszajavítási garanciát – vállalunk.
1 év jótállást vállalunk (kivéve a szennyeződésekből vagy a szakszerűtlen beüzemelésből származó károsodások), amennyiben a beüzemelés szakszerűen történik valamint a hidraulika rendszer olaja és szűrői igazolható módon lecserélésre kerülnek.
A gépen esetlegesen meglévő vezérlési és egyéb hibákért és azok következményeiért felelősséget nem tudunk vállalni.
A beépítési környezet eltérései (pl. kopott gyenge motor) miatt, szükséges lehet a rendszer helyszíni után állítása kalibrálása, melynek költsége megrendelőt terheli.
Reklamációt és szavatossági igényt csak az új egység átvételekor átadott, a vevő névre kiállított jótállási dokumentumon olvasható beépítési előírások betartása esetén áll módunkban elfogadni! (lásd lejjebb)
A legtöbb hidraulikus egység meghibásodása elhasználódásra, nem megfelelő, szennyezett olaj használatára, ill. külső szennyeződésre, valamint korrózióra (vizes olaj) vezethető vissza, és saját magát koptatja el!
Ezért kérjük az alábbiak betartását a beüzemelést megelőzően:

Javasoljuk a rendszer teljes tisztítását, alapos gondot fordítva az olaj tartály tisztítására, valamint a rendszer egyéb elemeit (vezérlőtömb, főszivattyú, csövezet) szakszerűen kitisztítani, amit szakműhelyben, ill. szakemberrel kérünk elvégeztetni! Kérjük a szakműhellyel a jótállási dokumentumon feltüntetett mezőben, bélyegzővel ellátva hitelt érdemlő módon a beszerelés igazolását bejegyeztetni.

+1 év garancia:

Márkaszervíz által beépített, párban cserélt egységekre, vezetett szervízkönyvel rendelkező gépekre vonatkozik.
Kérdés esetén érdeklődjön ügyfélszolgálati telefonszámunkon: +36 1 200 1000

Keraprogress Kft.