Menü
Kosár

Garanciák

GARANCIÁK

Garancia 1+1 év

Az általunk forgalmazott új hidraulikus motorok gyári értéken üzemelnek, melyet a gyártó próbapadi ellenőrzéssel garantál .

 Az új hidraulikus termékekre a beüzemelési javaslat keltezésének dátumától számított 1 év kötelező jótállást vállalunk.

1 év jótállást vállalunk (kivéve a szennyeződésekből vagy a szakszerűtlen beüzemelésből származó károsodások), amennyiben a beüzemelés szakszerűen történik valamint a hidraulika rendszer olaja és szűrői igazolható módon lecserélésre kerülnek.

A gépen esetlegesen meglévő vezérlési és egyéb hibákért és azok következményeiért felelősséget nem tudunk vállalni.

A beépítési környezet eltérései (pl. kopott gyenge motor) miatt, szükséges lehet a rendszer helyszíni után állítása kalibrálása, melynek költsége megrendelőt terheli.

Reklamációt és szavatossági igényt csak az új egység átvételekor átadott, a vevő névre kiállított jótállási dokumentumon olvasható beépítési előírások betartása esetén áll módunkban elfogadni! (lásd lejjebb)

A legtöbb hidraulikus egység meghibásodása elhasználódásra, nem megfelelő, szennyezett olaj használatára, ill. külső szennyeződésre, valamint korrózióra (vizes olaj) vezethető vissza, és saját magát koptatja el!

Ezért kérjük az alábbiak betartását a beüzemelést megelőzően:

Javasoljuk a rendszer teljes tisztítását, alapos gondot fordítva az olaj tartály tisztítására, valamint a rendszer egyéb elemeit (vezérlőtömb, főszivattyú, csövezet) szakszerűen kitisztítani, amit szakműhelyben, ill. szakemberrel kérünk elvégeztetni! Kérjük a szakműhellyel a jótállási dokumentumon feltüntetett mezőben, bélyegzővel ellátva hitelt érdemlő módon a beszerelés igazolását bejegyeztetni.

+1 év garancia:

Márkaszervíz által beépített, párban cserélt egységekre, vezetett szervízkönyvel rendelkező gépekre vonatkozik.

Kérdés esetén érdeklődjön ügyfélszolgálati telefonszámunkon:

Keraprogress Kft.